Racing bilene er optimalisert på alle måter

Ja, har du noen gang sett på racing, så har du sikkert lagt merke til hvor mye det snakkes om aerodynamikk, drift og moment. Designet utvikles stadig vekk, slik at utformingen i seg selv er med på å gjøre bilene enda raskere. For som i motorsport og livet generelt så er det viktig å være best for å lykkes.

Racing bilene er en ting, men selv førerne må være skjerpa. Det gjelder form, kondis og skarphet. Det holder ikke å komme halvveis forberedt til trening og konkurranse, alt må være perfekt. Alt som kan senke rundetidene må optimaliseres, og derfor kan dette være et eksempel til etterfølgelse.

Racingbilenes design

Det er ganske interessant å se på hvordan en racingbil er designet spesielt når man kjenner til fysikk, mekanikk og naturlover. For hadde det ikke vært for at det virker utallige G-krefter på bilene til enhver tid, så hadde det heller ikke vært så spennende. Slike krefter virker også på deg, og med årene vil du føle deg og se eldre ut.

Design deg selv slik du føler deg best

Har du noen gang gått ut med venner eller på trening uten å ha det beste utstyret? Du føler deg med en gang litt dårligere enn de andre. Det gjelder klær, styling, utstyr også videre. Bare denne følelsen kan gjøre deg dårligere.

Noen ønsker seg dråbeformet implantater for å føle seg bedre, og de vil sannsynlig også få det bedre. Ikke fordi man kanskje trenger det, men fordi det gir en økt selvtillit. Slike dråbeformet implantater er dessuten tilpasset kroppen med hensyn til utforming, størrelse og plassering.

Andre trenger bare å komme i form. Det kan være mer styrketrening eller jevnlige turer med hunden. Dette vil gi dem bedre selvtillit fordi de mestrer noe de ikke trodde de kunne.

Racingbilenes utforming

Utformingen på en racingbil er annerledes enn for eksempel en formel 1 bil. Det er fordi i racing vil man som regel oppnå en høyest mulig gjennomsnittsfart, mens formel-1 bilene også skal forsere mange svinger og kurver gjennom løpet. Derfor ser man ofte at kahytten på en racingbil og formel-1 bil er forskjellig plassert.

Det vil endre likevektspunktet og for en formel-1 bil øke mulighetene til å forsere kurver raskere. På racingbiler er kahytten plassert lengre bak, noe som gir større toppfart og mindre styringskontroll. Vekten er plassert lengre bak.

Form deg selv slik at du føler deg bra

Det er mange ting du kan gjøre for å endre selvbildet ditt. Du kan begynne å trene styrke. Dette vil gjøre at formene dine blir mer muskuløse, samtidig som fettandelen reduseres. Kroppen ser mer trimmet ut. Du kan begynne å trene kondisjon. Dette vil gjøre kroppen din mer tilpasset langsiktig arbeid. Idealet for mange er en slik kropp. Vil du ha noe ekstra sjekk ut om dråbeformet implantater kan være noe for deg.

Racingbiler er ikke alltid lik kropper, men man kan tenke på dem ganske likt. Hvordan man selv vil ha det, kommer an på alle og en hver. Les mer om racing og gled deg over de elleville konkurransene.

Categories: Uncategorized
fportfolio