Vinterhobby for den motorinteresserte

Mange driver med motorsport hele året, kanskje med biler og motorsykler det meste av året, samt snøskuter om vinteren. Kanskje vil du også drive med en hobby som “brummer” litt, samtidig som du kommer deg ut i frisk luft? Hva med å drive med skogsarbeid?

Godt utstyr er avgjørende

Skal du jobbe i skogen, trenger du både gode klær og godt utstyr, slik at jobben kan gjøres både trygt og effektivt. Du trenger for eksempel et godt sagsverd. Det finner du på Reimbutikken, under https://reimbutikken.no/no/skog/sagsverd/, og du finner selvsagt mange størrelser å velge blant. Søker du på https://reimbutikken.no/no/skog/sagsverd/, finner du også mye annet tilbehør, og alt kan bestilles enkelt på nettet og betales med Klarna.

Sikkerhet er viktig

Når du jobber i skogen, er det også viktig å tenke sikkerhet. Verneklær er vesentlig, og du må også vite hva du gjør. Gå gjerne på et skogkurs eller motorsagkurs slik at du lærer deg korrekt bruk av utstyret. Skal du langt til skogs, trenger du også et motorisert kjøretøy, enten traktor, ATV, skuter eller skogsmaskin, og denne må du selvsagt også kunne håndtere. Her får du altså kombinert motorinteressen med en nyttig hobby. En annen ting som er viktig å tenke på, er å være sammen med andre, eller i hvert fall la andre vite hvor du er og hva du driver med. Ha med deg mobiltelefon eller sikringsradio, og sørg for at du har den på kroppen, i tilfelle du skader deg. Aller best er det om dere jobber flere sammen.

Tjen penger – spar penger

Du kan tjene penger som skogsarbeider, enten du jobber for et firma, eller bare tar på deg ryddeoppdrag eller småjobber. Som skogsarbeider er det også penger å spare, fordi du kan hogge din egen ved. Du kan søke kommunen om tillatelse til å hogge ved, eller du kan spørre skogeiere. Mage tilbyr deg å hogge ved gratis dersom du tar med eget utstyr og gjør jobben selv. Det er altså gode grunner til å drive med motorisert hobby. Finn deg et skikkelig sagsverd på https://reimbutikken.no/no/skog/sagsverd/ og bruk det til å spare eller tjene penger. Pengene du tjener eller sparer kan bidra til å sponse motorsportshobbyen din, for det kan fort koste en del å drive med bilsport eller motorsykkelsport. Det beste er at skogsarbeid fint kan kombineres med å drive aktivt med motorsport, for å jobbe i skogen er noe du kan drive med på fritiden. Snakk med folk du kjenner eller ta kontakt med et firma som driver med skogsarbeid for å se om de kan tilby deg en ekstrainntekt. Kanskje de til og med sponser deg med litt ekstra penger dersom du viser fram logoen deres på bilen eller motorsykkelen din når du konkurrerer.

Uncategorized

Categories: Uncategorized
fportfolio