Ting som gjør deg raskere

Elsker du racing så vet du at det er noen viktige ting som gjør bilene raskere. Aerodynamikk alene vil ikke gjøre at du kan vinne racingj. Bilene må også trimmes og optimaliseres på alle mulige måter. For mye effekt gjør at bilene kjører rett ut i svingene, mens for lite effekt gjør at selv ikke slipstream vil hjelpe.

Det samme gjelder for deg selv. Har du muskler, så hjelper dette lite om du ikke har kondisjon til det. La oss se på ting som gjør deg raskere.

1. Klær

Skal du for eksempel løpe, må du ha klær som har perfekt passform og er fleksible. Med elastiske treningstights til dame, vil du kunne bevege deg effektivt og raskt. De hjelper deg både når du skal løpe, sykle eller kjøre racing (hvert fall i simulatoren).

2. Vekt

Det er ingen tvil om at vektreduksjon vil hjelpe deg å bli raskere. I bakkeløp vil du spare minutter bare ved å gå ned 5 kg, mens lettere klær kan redusere vekten en del. Bestill en treningstights til dame, slik at du ikke har noe ekstra vekt på kroppen.

3. Muskler

Muskler veier mer enn fett, men samtidig blir du i bedre stand til å bli raskere. Musklene styrker bindeleddene, og gjør deg i stand til å øke farten samtidig. For styrketrening passer dessuten slike treningstights for dame mye bedre enn snekkerbukser.

4. Teknikk

Man skal aldri glemme at god teknikk gjør at man kan bli raskere. Teknikk handler om alt fra å holde kroppen avstivet og ha fokus på steglengde eller hvordan foten lander på asfalten. Når det gjelder racing, er det mange flere ting å tenke på.

Hvordan man angriper kurver, giring før og etter svinger, riktig bytte av dekk og bruk av boost kan alle være med på å øke resultatene.

Ting som gjør deg raskere kan alle være med på å bedre opplevelsen.

Categories: Uncategorized
fportfolio