Reise på billøp

Det kan være moro å være tilskuer på de lokale billøpene rundt om i Norge. Landet har en rekke underholdene konkurranser å by på, og med mange dyktige deltagere. I løpet av årene har Norge også fostret opp en rekke førere i internasjonal klasse. Med dette kommer også muligheten til å følge norske førere i de største løpene i utlandet. Hvor de deltar i alt fra verdens rareste race til Formel 2.

For mange er Formel 1 det ypperste man finner av bilsport i verden. Ved hjelp av Netflix-serien Drive To Survive har også sporten fått seg utrolig mange nye tilhengere i løpet av de siste årene. Løpene arrangeres i mange av verdens mest fascinerende byer, og tiltrekker seg tilskuere fra hvert eneste verdenshjørne. Å få med seg et løp av denne typen er noe enhver motorentusiast bør sørge for å oppleve minst en gang i løpet av livet. Silverstone i England, Monza i Italia er to tradisjonsrike løp som trekker til seg hundretusenvis av tilskuere. I 2023 er det også lansert planer om at Las Vegas skal arrangere sitt aller første Formel 1 løp, hvor deler av løypa skal gå nedover den verdenskjente stripa, midt i bysenteret.

Noe som kjennetegner mange av byene som arrangerer løp i årets Formel 1-sesong, er at de gjerne koster en god del penger å besøke. For å finansiere slik turer er det derfor fornuftig å investere i gode kredittkort som gjør ferien både økonomisk og trygg. De utallige kredittkorttilbyderne som finnes på markedet konkurrerer om gi reisende de aller beste tilbudene, og de gunstigste vilkårene. Dette har resultert i at kredittkort rett og slett har blitt veldig fornuftig å benytte når man har tenkt å reise til utlandet. I mange tilfeller er det også inkludert reiseforsikring om man betaler hele eller deler av reisen med kredittkort, og slik sparer man behovet for en annen type reiseforsikring.

Skulle ikke Formula 1 være noe for deg, er Rally Akropolis noe som passer de som setter enda mer pris på tradisjonell rally. Løp som dette arrangeres i Hellas, og trenger ikke være like dyre som mange av destinasjonene hvor Formel 1 arrangeres. Likevel kan det være gunstig å benytte seg av kredittkort. Om ikke reisen er så alt for dyr, slik som disse, og man betaler avdragene slik man er ment å gjøre så trenger det faktisk ikke koste deg en eneste krone å benytte disse kredittkortene. I mange tilfeller er det også gode muligheter for å tjene en form for bonuspoeng ved å benytte seg av kredittkortene som tilbys. Dette kan igjen brukes på nye reiser og nye opplevelser. Kanskje man en dag sparer opp så mange poeng at neste billøp blir kostnadsfri å besøke?

Categories: Uncategorized
fportfolio