Sko og klær skal matche bilen

I dag er det blitt slik at det meste skal matche. Om du har på deg et par solbriller så er det viktig at de står i stil med antrekket. Antrekket skal igjen stå i stil med skoene, og skoene må være tilpasset dagens aktivitet. Og ikke nok med det! Nå skal dessuten både sko og antrekk matche bilen din, den som tar deg ut og frem i verden. Når du stiger ut av bilen, er det viktig at det du har på deg passer sammen med bilmodell og farge. Har du en stilig tofarget bil? Da kan det være en idè å kle seg opp i disse to kontrastfargene. Eller velge et par sko i samme farger.

Jenter og bilvalg

Unge jenter skaper sine egne trender, og det gjelder jammen når det kommer til bilkjøring også! Den første bilen velge gjerne ut i fra hva slags stil man har ellers. En sporty person velger muligens en sporty bil, slik som Golf eller BMW. En fjellfarer velger kanskje heller en Jeep. Noen tenker gjerne mer på stil enn på bruksbehov, og for dem veier nok fargen og designet av karosseriet tyngre enn nettopp bilmerket. En bilprodusent som har hatt stor suksess med lekre biler, er italienske Fiat. Den italienske moten er ikke bare stor innen klær og tilbehør, men også når det gjelder biler. En bil er jo noe som gjenspeiler din identitet, siden det er nettopp den som gjør at du møter venner og kjente. Derfor er det mange som liker å kle seg i stil med bilen.

Råner eller dilla på veteranbiler?

finnes det egen sko nettbutikk for oss som elsker fart? Rånere er jo kjent for sin røffe stil, både når det gjelder sin egen stil og stylingen av bilen. Kanskje har de en spesiell nettbutikk der de finner klær og sko som passer til livet på veien? De som elsker veteranbiler derimot er ikke så ivrige etter stor fart, men også de setter stilen fremfor alt. Disse må nok finne andre typer klær enn de i første kategori. Hva med racerkjørerne? Her snakker vi om fartsstriper og sterke farger. De finner helt sikkert noe på Internett mye raskere enn om de sjekker i vanlige butikker. Utvalget på nett er jo så stort, og bilmiljøet likeså. Derfor er det nok mange som tar etter stilen til bestevennen, for en spesiell bilmote finnes det neppe noe sted.

fportfolio